Американка показа труп на извънземно в двора си. Вижте уникалната снимка!

Американка от Сан Хосе показа снимки на неизвестно същество, което открила в двора си. Жената смята, че това е труп на извънземно, тъй като до момента не е виждала подобно нещо.

Чух как през нощта някой крещеше и когато излязох на двора, намерих същото това нещо. То бе вече мъртво, когато го намерих, пише авторката на снимките Джина Пепонис, цитирана от Индипендънт.

izvanzemniСнимката беше разпространена от социалната мрежа Reddit. Тя предизвика бурни коментари от повечето хора, които са я видели, и множеството смята, че това е пришълец от друга Галактика.

Някои дори твърдят, че в небето над Сан Хосе са се появявали странни светлини няколко дни преди Джина да публикува снимките на съществото във Фейсбук.

По-рационалните от хората смятат, че това е недоносен плод на животно, най-вероятно на елен, и искрено се забавляват с предположенията за нашествие от извънземни, които падат от небето.

Плодът е изменен, тъй като е разкъсан от животни, които са се добрали до него, преди американката да го снима.

Само преди няколко месеца издателят на UFO Sightings Daily Скот Уоринг разкри, че преди години в Мексико е бил открит овъглен труп на извънземно. Останките са били открити на мястото на паднал метеор, за който в миналото се е смятало, че е щял да унищожи Земята.

Овъгленият труп е бил намерен сред останките от огненото кълбо, паднало в Ичмул на полуостров Юкатан. При падането си небесното тяло е излъчвало сини и зелени светлини. Разбило се е на няколко големи отломки.

Повечето отломки са кухи и според Уоринг това показва, че не става въпрос точно за метеор, а за извънземен кораб, на който е пътувал извънземен робот.

Корабът бил привлечен от земното гравитационно поле, а след това изгорял по време на движението си през атмосферата.

Учените обаче са категорични, че става въпрос за малък метеорит, който е изгорял, навлизайки в атмосферата ни.

Източник: http://sanovnik.bg/

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.