Англия измисли убит руски шпионин, за да замаже педофилски скандал, стигащ до върховете…

Англия измисли убит руски шпионин, за да замаже педофилски скандал, стигащ до върховете...

Великобритания очевидно провежда контра-дезинформационна кампания, с цел да потули политическия мега скандал около десетелетните педофилски практики, стигащи дори до членове на парламента и правителството.

Руски агент, неактивен от 14 години, изведнъж бе убит с руски отровен газ, което позволи на премиера Тереза Мей да обвини Москва в намеса на нейна територия.
Схемата очевидно е съшита с бели конци. Въпросният шпионин е предаден на англичаните доброволно от Русия – в замяна на руски агент. След 14 години някой да са сеща за него е абсурдно. Реално ако би имало опасност, самият агент би се защитил. Това са подготвени хора.

Но човекът очевидно вече си е живеел живота и изобщо не се е замислил, че англичаните могат да го ползват като схема за отклоняване на вниманието.

Убийства с подобна пропагандна цел са това на Литвиненко, а също и на българския писател Георги Марков. Най-вероятно – очистени от англичаните, и после се заливат медиите с нападки срещу външен враг.

Припомняме, в Лондон кипи мега скандал с педофилски кръг, действал с чадър от властите с десетилетия. Възможните жертви стигат 9 хиляди. Педофилски услуги са ползвали и политици, а слухове вкарват дори депутати и министри.

Английското обществено мнение лесно се манипулира с темата за Путин. Факт е, че полираните британски мозъци лесно се лъжат с подобни глупости.

Loading...

Но дългосрочно темата за извращенията няма да отпадне, и най-вероятно все пак ще помете цялото правителство… / budnaera.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.