Андрея Руменова е убитата ученичка, била е изнасилена!

Андрея Руменова е убитата ученичка, била е изнасилена!
18-годишната Андрея Руменова е откритата убита в Галиче. Зловещото убийство беляза съботния ден.

Момичето  е намерено  тази сутрин в ромската махала на селото голо, пребито и с прерязано голо гърло в двора на къщата, в която живее. Според първоначални данни преди да бъде убита Андрея е била изнасилена.

Бащата на момичето е на гурбет в Англия, а след развод майката живее в Галиче с новия си съпруг. Андрея учила в 11 клас в гимназията “Христо Ботев ” в селото.

Убитата била  открита от неин роднина, който снощи около 1 часа е получил обаждане от 17-годишната Андрея. Мъжът не вдигнал телефона си, тъй като бил на безшумен режим и не го чул Сутринта той решил да отиде до дома на родственицата си и да провери каква е причината за обаждането и намерил трупа на момичето на двора.

Мъжът веднага подал сигнал на телефон 112 и на мястото пристигнали линейка и полиция от Бяла Слатина. Спешните медици само установили, че младото момиче е мъртво.

След като баща й заминал за Англия, Андрея обикновено преспивала в чичо си, който също живее в махалата. Снощи обаче братът на баща й събрал голяма компания в дома си и момичето решило да преспи в родната си къща, пише “24 часа”.

efekt 2


plovdiv24

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.