Аргир Бояджиев в подкрепа на Атанас Зафиров за водач на листата на БСП Бургас

Аргир Бояджиев в подкрепа на Атанас Зафиров за водач на листата на БСП Бургас


Петима депутати ще изпрати в следващия парламент БСП – Бургас. Това прогнозира в студиото на Радио Бургас социалистът Аргир Бояджиев. Винаги желанието на местни структури е било водач на листата да е човек от областта, коментира Бояджиев.

„В случая става въпрос – да бъде бургазлия. Истината е, че Бургас, като силна партийна организация, листата се е водела от лидерите на партията. Но в края на краищата, кой ще води листата, ще се реши от националното ръководство. Ние на конференцията в събота, ще си изразим мнението по този въпрос, ще подредим една листа, съобразно номинациите в региона и в града, но последната дума ще я каже националното ръководство“

Относно досегашният водач на листата Петър Кънев, Бояджиев коментира, че местните социалисти не го припознават като такъв. За другия депутат от Бургас, Атанас Зафиров, Аргир Бояджиев определи, че във втория си мандат е израснал като политик и има перспектива.

Интервю с Аргир Бояджиев, който участва в предаването “Булевард Демокрация”, можете да чуете в прикачения файл.
Източник: bulpress.info

Аргир Бояджиев предрече тежка политическа битка !

Атанас Зафивор

Атанас Зафиров е председател на Българската федерация по Ръгби и именно такива борци им трябват на БСП за да печелят битки !

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.