Бай Тошо: Не оставки ще оправят страната, а разстрели!

Бай Тошо: Не оставки ще оправят страната, а разстрели!
Супер наглите политици ни се подиграват всеки ден!

Забравили от къде идват и какви са били! Чувството им за недосегаемост и надзаконието е повредило умовете им!

Суверенът се е превърнал в електорат, а електоратът в цифри и лош материал! А лошият материал в хора с увреждания за които държавата не иска да харчи пари!

Това правителство се крепи единствено на алчността на коалиционните си партньори! Някога крадците са ги бесели и разстрелвали, но днес обаче те стават политици! Какво означава депутатски имунитет?

Разделението не на бедни и богати, на леви и десни, а разделението на нагли и алчни политици, олигарси и хората – обикновените избиратели!

Властта е узурпирана от престъпността и тя генерира уродливо управление, което води хората към бедност, болести и мизерия! Води държавата към разруха, разграбване и самоунищожение!

efekt 2

За разстрел са щом не могат да бъдат отстранени по законен път или по съдебен, или по демократичен, или по пряко демократичен! Как се решават проблемите в мафията, нали с куршуми?

Ако мафията е узурпирала властта то проблемите по мафиотски могат само да бъдат решени! По мое време всички крадяха, но някак си с мяра, а днес не е така – краде се като за последно.

Принудително да носите маски, да не излизате, да не работите като всичко се свежда до принудата, а тях кой ще ги принуди да работят за народа?

Премиерът Ви другарки и другари, обикаля страната като един шофьор на журналисти, които снимат и публикуват колко много строи за родината, но с кой пари обаче? И какво хубаво е направил дето да не се е разрушило?

В Китай такива ги разстрелват публично по стадионите, но за корупция в България ги награждавате, а те после ви казват, че корупция няма, било нещо като усещане! Ами време е да се усетите и вие, че на маймуни ви превърнаха и да сложите ред в страната, а ред може да има само, ако изхвърлите боклука от властта.

Обвиняват ме, че по мое време такива ги давахме на прасетата – така е! Но прасетата ядяха хляб, а сега хляб за хората няма.

Не оставка ще оправи страната, а съд и присъда и разстрел за престъпление срещу човечеството и геноцид. Ако си в Демокрацията има хуманност – може и доживотен затвор да чукат камъни в Белене до краят на дните си!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.