Бандата на ГЕРБ си къркат, крадат, даже се състезават по гепене, ние плащаме, българи!

Бандата на ГЕРБ си къркат, крадат, даже се състезават по гепене, ние плащаме, българи! Бандата на ГЕРБ си къркат, крадат, даже се състезават по гепене!

Те гепят и си къркат, ние плащаме, българи!

Да няма Световно или Балканско първенство по, гепене, корупция и некадърни управляващи? Само питам …

Тъпакът, министър – предател от Западните Балкани, оня банкянски цървул, световният и европейски официален лъжец, който прави всичко възможно за ликвидирането на всички в държавата ни – на майките с деца с увреждания, инвалидите, днес отиде по спешност в НС, където му е мястото като министър-председател всеки петък, когато има парламентерарен контрол, и е длъжен да дава обяснения за действията си като такъв и на своето правителство от идиоти?
Днес отиде на пожар (нали е пожарникар някакъв измислен), предизвика скандал, чупи се гордо и НС бе закрито от Пекинската виетнамка Цвета Караянчева, председетел на Българското НС …

„Нема такава държава, нема такова крадливо и корумпирано правителство“!
Дори платените от тях медии ни го казват, светът стана малък вече, всичко знаем, кретени …

Всеки ден четем за крадливи и корумпирани айдуци, които назначи кретена Борисов на места, от където могат да гепят!

Остана ли ви от суджука, бе, яде ми се …?

Аре, малко ви остава!

Кирил Стаменов, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.