Богомил Бонев: Знам, че не сте умни, но как тройната цена на ток и газ в БГ ще „накаже“ Путин?!

Богомил Бонев: Знам, че не сте умни, но как тройната цена на ток и газ в БГ ще „накаже“ Путин?! Богомил Бонев попиля властта с тези въпроси!

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев попиля властта с въпроси относно драстичния скок на цените на тока, газа, водата и всички стоки. Както и как това ще накаже и ужаси Владимир Путин, каквато уж била целта.

Богомил Бонев попиля властта

„Малоумна цел, дебилна цел… бих я нарекъл и това е малко. Защото аз знам, че управниците ни, както и тези в цяла Европа, не се отличават с мозък, нито с интелигентност. Но все пак ми се ще да попитам как, аджеба, това, че ние ще си броим стотинките, ще накаже Путин?!

Доколко точно Путин ще се развълнува, ще вдигне кръвно или ще се разридае от мъка, щото видиш ли, българите се докарали до просешка тояга и не знаят как ще изкарат зимата“, казва Богомил Бонев.

И, разбира се, сам си отговаря, че Путин дори няма и да разбере за несгодите ни, а и както вчера самият шеф на ЦРУ потвърди – руският президент е в цветущо здраве, така че няма да му се отрази и на едно нервче.

„Ние ще го отнесем, отново. Ние, както и дебилите от ЕС, които призовават хората си да си намаляли парното, че да икономисвали. И водата да намаляли, да не се къпят… Ей, много идиот плъзна навсякъде, де да имаше малко повече хора като Виктор Орбан“, гневи се Бонев.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.