Ако не ви е светнало – Бойко ще хвърля пешкира. Театрото започна

Ако не ви е светнало – Бойко ще хвърля пешкира. Театрото започна

Мисля, че свалят Борисов по същия сценарий от зимата на 2013г.

Тогава идеята на Цветан Василев и Доган бе да го изхвърлят от политиката завинаги.

После се случи назначението на Пеевски за шеф на ДАНС, протестите на умните и красивите, разривът между Пеевски и Цветан Василев и Борисов оцеля по чудо.

Поради стеклите се обстоятелства и преценката на Доган, че под уличен натиск БСП и Орешарски не са перспективни. Сега не виждам как Борисов ще се оправи. Особено, ако има разрив между Доган и Пеевски и много силен президент, който може в криза да консолидира доверие около себе си. Ще видим.

Явор Дачков, Фейсбук

Ако не ви е светнало – Боко ще хвърля пешкира. Театрото започна. Има и такива хора, които си излизат защото наистина им писна, но сценарият е негов или на тези зад него, за да съм по-точна. Сега ми е интересно, кога ще стане ясно дали ще гледаме ГЕРБ 4, но с Томислав Дончев в главна роля или са ни предвидили друг сценарий с някое дясно зомби?…

Мариана Христова, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.