Борисов: Всички, които малко имат акъл, казват, че България се справя добре

Спазвайте карантината.

Със сигурност ще остане, и то за дълго време, коментира премиерът Бойко Борисов и напомни, че в други държави има военно положение със забрана за излизане от вкъщи.

„Примерите са чудовищни. Нашето общество готово ли е? Имаме 55 починали с тежки съпътстващи заболявания. Всички, които малко имат акъл, казват, че България се справя добре“, допълни премиерът по повод отварянето на парковете утре, пише Novini.bg.

Борисов подчерта, че най-важни в момента са децата, и затова се дава възможност за посещение на парковете. И подчерта, че на този етап няма данни за отхлабване на мерките.

„Вчера говорих с колегата Ердоган, кански усилия полагат. Въпреки всичко направиха това, за което помолих – около 100 българи, които са си платили за онкологични операции или процедури в Турция имаха забрана да ги продължат. Разбрахме се с кордони от-до или директно до болниците да изпратим линейки за всеки“, отбеляза Борисов.

Премиерът напомни, че в други държави има военно положение със забрана за излизане от нас.

„Нека удържим натиска върху болниците.”, призова той.

Източник: Bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.