Борисов е обикновен страхливец, карикатура на изградения преди години мачовски образ

Борисов е обикновен страхливец, карикатура на изградения преди години мачовски образ
Днес Борисов бе брутално освиркан във Варна.

В деня на влюбените се изпари народната любов към родния псевдо мачо.

Повече от 6 месеца мутрата се крие и избягва публични срещи с граждани.

Появява се само на предварително организирани събития, без достъп на външни лица, в стерилна обстановка, без да се уведомяват медии и партиен актив, за да не изтече информация и да се срещне с народната любов.

Днес, обаче е попаднал на граждани във Варна, които са го попитали защо не отиде да открие лайняната тръба във Варненското езеро, коя е Мата Хари, защо не подава оставка… А той бързо се е скрил от тях.

Точно преди хранене имате нужда от …
Бойко Борисов е обикновен страхливец, карикатура на изградения преди години мачовски образ. Нищо мъжко и нищо достойно за уважение не е останало в този човек. През лятото ГЕРБ направиха жалки опити да свикат контрапротест – там мутрата изглеждаше като севернокорейски вожд сред кукли Барби и Кен.

Респект за хората във Варна, които са го посрещнали както трябва и принудиха главния котарак да се измъкне през задния изход, досущ като Орешарски, типично за страхливец, който няма смелостта да застане лице в лице с варненци.

P.S. Очаквайте до час и обзорно видео за злополучното посещение на Борисов във Варна.

Ивайло Мирчев

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.