Борисов нагло: Президентът Радев реши да воюва с нас

Борисов нагло: Президентът Радев реши да воюва с нас Искат предсрочни избори тези, които не са ремонтирали едно училище или детска градина.

Това каза премиерът Бойко Борисов по време на Регионалната политическа академия на ГЕРБ – Стара Загора, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Този път програмата си я правихме така, както се прави програма. Преди бяхме силни и въодушевени. Опитът си е опит. 30-40 човека стояха в централата по 4-5 часа на ден и всеки един представяше какво може да се направи и какво иска да се направи“, отбеляза премиерът.

„Който и протест се появи, и опозицията, и президентството веднага застават зад него. Като купим сега самолети и танкове ще отидат поне 5 милиарда и ние трябва да знаем, че за други неща няма да има.

Не трябва да се лъжат хората. Те ги лъжат в очите. Трябва да имаш приоритети. Имаш ли повече от три приоритета, не можеш да направиш нищо и затова ние на първо място сложихме образованието. Защото образованието е всичко“, допълни още премиерът.

„В Германия, като видяха, че могат да си счупят държавата, се събраха, направиха необходимото и са мотора на Европа. Ние тука за всяко нещо се делим, за всяко нещо откровено се мразим, което е още по-притеснително. Винаги съм считал, че с президента много по-силно можехме да тръгнем.

Дето се вика два коня тръгват по-добре от един. Той реши да воюва с нас, не знам защо. Може би ангажиментът му с БСП е много голям“, коментира още Борисов.

„Тази година трябва да успокоим Балканите и да им дадем ясна перспектива. Всички знаем, че сега не може да ги приемат така, както ни се иска, но в инфраструктурно отношение имаме пълния картбланш да строим – магистрали, жп линии пристанища, пълен картбланш на всички колеги“, отбеляза още той. / Епицентър.бг

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.