Борисов ревеше, че ще го убият в ареста, а сега искат да арестуват децата ни тайно!

Борисов ревеше, че ще го убият в ареста, а сега искат да арестуват децата ни тайно! ПОМНИТЕ ЛИ как Борисов ревеше, че има план да го арестуват и да го убият в следственият арест след избора на Пеевски за шеф на ДАНС?

Сега слугите на Буда приеха закон, по силата на който всеки мъж, жена или дете могат да бъдат арестувани и задържани без за определен срок да бъдат уведомявани близките им.

Буда не беше задържан и убит, но той уби правовата държава и демокрацията. Самият факт, че премиера допуска, че човек може да бъде убит в следственият арест е показателен. Не че не се е случвало и той добре го знае. А може и това да е идеята и целта. Дори и да не те убият, ченгетата и мутрите наричащи се управници имат достатъчно опит и инструментариум да те смачкат за два дни и след това да те обвинят и съдят за каквото си поискат.

Помните ли как Цветанов се криеше от призовкарите, докато го издирваха по делото за „‘Шесте НЕ-та“? Този страхливец имаше животински страх от съдебна зала и арест. И този съшият днес предлага гражданите да може да бъдат задържани без адвокат и право да уведомят близките си.

А помните ли, как Борисов ревеше, че дъщеря му се е стресирала от виковете на протестиращите пред дома му в Банкя? А сега иска нашите деца да може да бъдат арестувани без дори родителите им да бъдат уведомени за това. Борисов задмина учителя си Живков. Дори в най-мрачните времена на комунизма деца не са били арестувани така, както Буда и бандата му искат.

Единствената цел е да може да бъдат смачкани всички, които са определени за врагове и неудобни. Ако трябва дори чрез децата им. Готови са на всичко, за да запазят престъпната си власт, която им осигурява възможност за източване на държавата и безнаказаност. Диктатурата на мафията се отличава с изключителна бруталност и подлост на действията. Парламента е превърнат в генератор на мракобесни закони в защита на мафията, а институциите в нейни бухалки.

Превзета държава, в която само неколцина журналисти и медии, шепа независими магистрати и няколко граждански организации и отделни непримирими граждани, наричани „гадове“ са останали последните ядра на съпротива срещу бандата на ченгетата, мутрите и мафиотите.

И срещу тях е насочен целият ченгеджийски арсенал на дебелите. Борисов, Пеевски и Цацаров стоят на върха на тази превзета държава и докато това е така, всички опити за съдебна реформа, за нормалност и развитие са обречени! Мафията убива всичко и всички! / Източник: ГД „БОЕЦ”

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.