Българското опълчение заяви: Няма да позволим добива на газ в Добруджа+ВИДЕО

Българското опълчение заяви: Няма да позволим добива на газ в Добруджа+ВИДЕО

Няма да позволим добива на газ в Добруджа.
ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ЛИ ДА ТЪРПИМ ВОЙНАТА И ГЕНОЦИДА НАД КОЙТО СМЕ ПОДЛОЖЕНИ?
АКО ЩЕ СЕ МРЕ, ТО ДА Е С ДОСТОЙНСТВО И С ЧЕСТ В БИТКА!
СТРАХЪТ ОТ РЕПРЕСИИ ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ТЕ СПАСИ, ПОСЕГНАХА И НА НАЙ МИЛОТО!
ВРЕМЕ Е!

Здравето на народа е много по важно от печалбите на някакви чужди корпорации.
Виновни за тази патова ситуация са управляващата ни продажна сган която вече 28г. предава националните интереси на народа, а сега даже е съучастник и в убийството на децата ни.
Време да се потърси сметка на всички замесени в това престъпление .
ПРИСЪСТВАХМЕ И ВЗЕХМЕ АКТИВНО УЧАСТИЕ В ПРОТЕСТА ПРОТИВ ДОБИВА НА ГАЗ В ДОБРУДЖА.
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ГЛЕДАХМЕ КАК ДВЕТЕ ДОБРИ ЖЕНИЧКИ СЕ ОПИТВАХА ДА АТАКУВАТ САМО РАЗЛИЧНИ ПОКАЗАТЕЛИ В АНАЛИЗИТЕ НА ВОДИТЕ , ПОЧВАТА И ОВОСа НО НЕ И САМОТО ПРЕСТЪПНО ДЕЯНИЕ.

ТОЕСТ ВМЕСТО ВСИЧКИ ДА ИСКАМЕ ТОВА ПРЕСТЪПНО ДЕЯНИЕ /ЧИЯТО ЦЕЛ Е ДА СЕ ОТРОВЯТ ВОДИТЕ НА НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПРИРОДЕН РЕЗЕРВОАР НА ПРЯСНА ВОДА В ЕВРОПА И ПОЧВАТА НА ЖИТНИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ И ДА БЪДАТ ИЗТРОВЕНИ МИЛИОНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ/ ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕНО ВЕДНАГА -ТЕ ПАК ИСКАХА ДА ИМ ПРЕДОСТАВЯТ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, ДА СЕ ПОЕМАТ ГАРАНЦИИ И ОБЕЩАНИЯ ОТ “ИНВЕСТИТОРА”.

НИЩО ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК ОБЕЩАВАТ И БИЗНЕСМЕНИ И ПАРТИИ А ПРОСТО НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ НИЩО ОТ ОБЕЩАНОТО.
ЧЕТЕНЕТО НА ТЕЗИ БЕЗБРОЙ СПРАВКИ ПРОСТО БЕШЕ ИЗЛИШНО А ПРИСЪСТВИЕТО НА РАЗНИ СЪБРАНИЯ ПРОСТО НИ ПРЕВРЪЩА В СЪУЧАСТНИЦИ НА БАНДАТА ПРЕСТЪПНИЦИ.

ТОЕСТ ВМЕСТО ДА КАЖЕМ ТВЪРДО ВАШИЯТ НОМЕР НЯМА ДА МИНЕ ГОСПОДА ОЛИГАРСИ – НИЕ САМО ИСКАМЕ ОТ УБИЕЦА ДА НИ ОБЕЩАЕ ЧЕ ЩЕ НИ РЕЖЕ ГЛАВИТЕ ПО БАВНО, С ПО ОСТЪР НОЖ И УПОЙКА.
НИЩО ЧЕ ЩЕ УМРЕМ МАКАР И ПО БАВНО.
НАШЕТО РЕШЕНИЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТОВА НА ТЕЗИ ДВЕ ДОБРИ ДАМИ И НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ТЕХНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ АКО ТЕ ГИ ПОДКРЕПЯТ Е ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО
– НИКАКВИ СОНДАЖНИ РАБОТИ В ДОБРУДЖА.

ТЕЗИ ЛЪЖЕ ИНВЕСТИТОРИ ДА СИ ПРИБИРАТ СОНДИТЕ , ДА СИ ГИ НАВРАТ В ЗАДНИКА И ЗАЕДНО С ТЕЗИ ТЕХНИ ДОБРЕ ПЛАТЕНИ “СПЕЦИАЛИСТИ” ДА ИЗЧЕЗВАТ СВЕТКАВИЧНО.
ИНАЧЕ ГИ ЧАКА САМО ЕДНО – НАРОДЕН СЪД И ЛИНЧ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО И НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ!
Воински съюз Васил Левски
БНО Шипка

Контакти: 0889595222 / 0882000977
ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ!
bnoshipka@gmail.com
www.bnoshipka.org

Ние от bulnews.info публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.