Велизар Енчев: В петък около Народното събрание трябва да има кордон от пенсионери и бунтовни граждани

Велизар Енчев: В петък около Народното събрание трябва да има кордон от пенсионери и бунтовни граждани Има такъв народ, ГЕРБ, ДПС и Да, България – четирите партии са най-големите врагове на два милиона български пенсионери

„В петък, 7 май, от 09.00 часа, около Народното събрание трябва да има кордон от пенсионери и бунтовни граждани.

Депутатите от БСП продължаваме битката за българските пенсионери. Предстои съдбоносно второ гласуване за преизчисляване на пенсиите.

На първо гласуване депутатите одобриха с огромно мнозинство предложението на БСП. Но в нарушение на парламентарния правилник, който е със силата на закон, председателят на НС Ива Митева не позволи второ гласуване, поради което окупирахме трибуната и заседанието бе прекратено.

Ние искаме справедливо индексиране на всички пенсии, а не унизителни подаяния по Великден и Коледа. Необходимият един милиард е в „Сребърния фонд“!

Сега или никога трябва да победим антисоциалната система, която на 5 май бе защитена от „Има такъв народ“, ГЕРБ, ДПС и „Да, България“.

На 5 май паднаха маските на партийните слуги на българския капитализъм!

Всъщност тези четири партии са най-големите врагове на два милиона български пенсионери – най бедните и най-болните пенсионери в Европейския съюз.

7 май е Денят на истината!“

Това написа във Фейсбук народният представител от парламентарната група на „БСП за България“ Велизар Енчев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.