Вие знаете ли какво означава, ако вместо “специална военна операция” Русия обяви истинска война на Украйна?

Вие знаете ли какво означава, ако вместо “специална военна операция” Русия обяви истинска война на Украйна? За да “бягат” руснаците от бойното поле има едно императивно условие – да са там!

А те не са стъпвали на него. И ще бъде шедьовър на военното изкуство ако успеем с общи усилия на шепата разумни експерти да не стъпят.

Пропогандната машина на нацизма е ясна и няма нужда за бъде обяснявана. Достатъчно е да запомните, че руска армия не съществува на украинска територия и все още няма нужда да влиза. Работи друга система!

Заповедта на руското военно-политическо ръководство е прочистване на военни бази изградени от НАТО, които не трябваше да са там според международното право, а така също и на конкретни лица /поименен списък/ с проноцистки убеждения извършили тежки престъпления срещу човечеството. Няма заповед за завладяване на Украйна, нито има обявена война на тази държава.

Всички други интерпретации по темата са дезинформация и пропаганда, която има за цел да внуши на европейските граждани човеконенавист към руснаците. Това е историческа подлост, която намери почва в новите реалности.

Ще повторя.Ако държавното ръководство на Руската Федерация реши да обяви война на държавата Украйна и влезе в сила като военна задача, тази страна ще бъде превзета за няколко часа с огромни украински жертви.

Именно заради това, че руския президент няма за цел война срещу обикновения украински гражданин, няма издадена и заповед за пълномащабна война.

Нещо повече! Ако такава заповед бъде издадена за руската армия и целта е цялия ЕС, сегашното военно състояния на съюза не предполага възможна адекватна защита без употреба на ядрено оръжие. А ако се започне с такова, краят е за всички.

Разбира се, че ще има военни маневри които няма да разберете напълно, но те са в пълен синхрон с издадената военна заповед.

В Русия има около 100 генерала способни да ръководят глобален фронт, а сборно в целия ЕС са под 20 такива. Не си помисляйте, че всеки който носи военна униформа има компетенции за толкова сериозни работи.

Да защитаваш с военни средства държавата си в предверието на пета технологична революция не е лъжичка за всяка уста.

Всичко върви по план и украинските войници не са военна цел! Друга е целта.

Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.