Вместо зестра най-богатата българка подарява на мъжа си замък в Австрия или Германия

Вместо зестра най-богатата българка подарява на мъжа си замък в Австрия или Германия
Лора Видинлиева ще направи сватбен подарък на мъжа си, като му купи замък, който да бъде един вид зестра, твърдят техни познати, цитирани от „Телеграф”.

Бизнесдамата и художникът керамик Георги Юруков, както БЛИЦ вече информира, се венчаха в събота в столичната черква „Св. Георги Победоносец”.

Гостите бяха настанени в грандхотел „София” и „Сенс”. Според присъствалите на тържеството Лора Видинлиева къде на шега, къде на истина била обещала, че ще подари замък на Георги. Имала предвид няколко такива в Австрия и Северна Италия.

Сред най-активните на сватбеното тържество бе синът на Лора Руши, като през цялото време снимаше венчавката и последвалата я веселба до зори.

Руши бе с жена си Таня Илиева и новороденият им син. Там бяха и сестра му Емануела със сина си Александър, както и синът Виктор на младоженеца.

Катето Евро, Камен Воденичаров, Валя и Орлин Горанови, Тончо Токмакчиев и още над 80 гости от чужбина уважиха сватбата. Лора и Георги се запознават преди 3 месеца на купон, организиран от Диляна Маринова – Джуджи. Любовта им пламнала от пръв поглед.
Източник: blitz.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.