Внимание! Талази коли вече напират към София – МВР е нащрек

Внимание! Талази коли вече напират към София – МВР е нащрек

Създадена е организация за безпроблемно прибиране в София на всичките 200 хиляди автомобила, които пътуваха по празниците извън столицата.

Това каза пред БНР началникът на „Пътна полиция” към СДВР комисар Тенчо Тенев.„На всички входни артерии към столицата вече осезаемо се усеща, че започват да се пълнят с автомобили.

Имаме създадена организация, на всички входни артерии имаме наши полицейски екипи, които да регулират, ако се наложи принудително да влизат в кръстовищата, да спират светофарните уредби и ръчно да започнат да регулират, за да могат всички, които са на пътното платно безпроблемно да влязат в столицата”, посочи той.

„Имаме един ремонтен участък, който е на Ботевградско шосе – около километър и половина, там има ремонтни дейности, движението се пренасочва в двупосочна лента. Там също имаме два екипа на „Пътна полиция”, допълни той.
Източник: blitz.bg/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.