От Войнски съюз: Заради тези хора сме на границата!

От Войнски съюз: Заради тези хора сме на границата!


Светлозар Минов от Войнски съюз „Васил Левски“ и ние с БНО „Шипка“ заради тези хора сме на границата !
Тези са истинските българи заради които сме на границата ние всеки ден, ние тях браним, а не политиците !
Вижте видеото на един достоен човек:
Георги Спасов от пазарджишкото село Цар Асен!
Запомнете името му!
Ние от българското опълчение заради тези хора сме се събрали тях да браним, а не политиците, които докараха държавата ни до тук, не за политиците, които докараха хората до просешка тояга, не за тях сме се събрали !
А за бедният отруден и угрижен народ, но ако хората не се пробудят и не застанем един до друг без значение на религия и пол, без значение на възраст и обществен статус за съжаление ще загубим България !

И тук е момента да припомним думите на Николай Хайтов:

“Загубим ли България, губим всичко!”

Те са по-скоро адресирани към по-заможните хора, които могат да ни дарят една туба с бензин или една торба с консерви за тези, които са всеки ден на границата, защото загубим ли България и богат, и беден всеки губи всичко !От Войнски съюз: Заради тези хора сме на границата!

Затова такива кметове, земеделци и хора, в който ЧОВЕШКОТО все още ги кара да се борят и да не се предават и ние трябва да даваме трибуна, ние трябва да показваме с личен пример, че България може, че ние можем стига държавата да не ни пречи !

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.