Всички призиви от телевизорите са към Обществото. Аз пък имам призив към болниците – не връщайте хора!

Всички призиви от телевизорите са към Обществото. Аз пък имам призив към болниците – не връщайте хора!Всички призиви от телевизорите са към Обществото.

Аз пък имам призив към болниците – не връщайте хора!

Когато Обществото се противеше да се закриват болници в провинцията, същите тези дърдореха, че в Швейцария хората пътували по 100 км до болници, че сме с много болници на глава от … Обществото.

На последните починали хора, разигравани между болници и уморен персонал, ковид тестовете били отрицателни до последно…

На единия тестът излязъл положителен след кончината му… Впрочем, ако просто така си имаш бронхопневмония, не подлежиш ли на лечение? Ама кой да забележи тия работи, кой да пита?

– Проблемът в здравеопазването е на самосъзнанието /на обществото/ – някакъв тип при николаевилора, който вика, че е лекар и когото разкарах с 200… Моля, ако някой го познава да не ми обяснява колко способен лекар е. Доколкото знам и Менгеле е бил способен лекар.

Ако някоя единица от обществото се сдобие с бронхопневмония, може би трябва преди да иде в болница, да си отреже кутрето, за да го приемат, пък може да забележат и че кашля….

Не знам какво вече да кажа.
Бясна съм!

Виктория Тинтерова, фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.