Вътрешен министър на Борисов бил на заплата при наркобос (ВИДЕО)

Вътрешен министър на Борисов бил на заплата при наркобос (ВИДЕО)
Има данни за престъпления, които миришат на асфалт.

Това заяви пред бТВ вътрешният министър Бойко Рашков. Той за пореден път намекна, че има множество нередности при строителството на магистрала „Хемус“.

Министърът обясни, че в момента се проверява дали изобщо има направена просека през гористи местности, откъдето би следвало да минава трасето.

Строители превеждат милиони в Арабските емирства

Един български пътен строител е превеждал милиони в Обединените арабски емирства, каза още министърът. Той не спомена името му, но обеща тази информация да бъде изнесена публично до няколко дни. Според Рашков става дума за 21 млн. лв.

Не става дума само зе един бизнесмен, допълни министърът. По думите му споменатият от него можел да се нарече собственик на пътна фирма.

Нито един от шефовете на тези дружества не се е явил на среща с регионалния министър Виолета Комитова, за да докаже с документи, че държавата им дължи пари, обясни още Рашков. Вместо това изпратили на протест работниците си с тежката техника, която сериозно повредила настилката в центъра на София.

Правил услуги на наркотрафикант оглавил МВР

Високопоставен бивш служител на МВР е правил услуги на известен наркотрафикант. След това същият служител е станал министър на вътрешните работи при управлението на ГЕРБ, каза още Рашков. Той отново не спомена името на човека.

Вместо това обясни, че в МВР имало класифицирани материали, които доказавали тези твърдения.

Рашков обясни, че самият той ги е прочел едва миналия петък. Секретният гриф на материалите досега не е бил свален, въпреки че по закон срокът е изтекъл.

Рашков даде да се разбере, че в момента върви процедура по декласифицирането на информацията.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.