В България законите са такива, че убийците и изнасилвачите имат повече права от жертвите

В България законите са такива, че убийците и изнасилвачите имат повече права от жертвитеПоредният убиец е на свобода.

В нашата татковина законите са така направени, че убийците, изнасилвачите и всякакви изроди, извършващи тежки престъпления, имат повече права от жертвите, от Тихите ангели, които са вече звездички на небето.

Искам съдиите, които постановяват тези решения, искам Станков и сие адвокатчета, които се пеняват по студията, че със съкратеното производство се спестявали пари, че никъде в кодекса не пишело, че трябва да има възмездие, всички те да се изправят срещу родителите и близките на УБИТИТЕ, да погледнат в пресъхналите им от мъка очи и за секунда да си представят, че ТЕ вместо да прегърнат детето си са го изпратили в ковчег, че са чували глухите удари на пръстта върху капака му, че чакат телефона им да звънне и да чуят „Мамо, тате, как си, идвам си, прибирам се до час“….а това няма да стане, защото те са в черната земя и са там заради изроди като полфрийман, илиян, северин, мартин и други подобия на хора, които са абсолютно безполезни биологични единици.

Хайде, уважаеми грижещи се за правата на убийците, поправили се в затвора, влезте за секунда в обувките на почернените майки и бащи, обяснете им вашите аргументи, мотивирайте се, ако не ви е срам и страх от Бога.

Професионално съм имала досег с хора, загубили близките си в резултат на тежки престъпления и ще ви кажа, че времето не лекува, че надраната до кръв душа си кърви до сетен дъх. И нямаме право да ги обвиняваме, че искали възмездие и справедливост, че не били хуманни.

Никой няма право да ги обвинява, че изпитват болка, че са жертви. Това е извратено и аз не го приемам. Нито аргументите за разходите за съдопроизводство, нито глупотевините на жалката адвокатчица от тази сутрин, че в кодекса никъде не е записано нищо за възмездие.

Аз съм зад жертвите и техните близки, аз искам те да получат справедливост, колкото и да ми струва това като данъкоплатец.

И за сетен път си повтарям, че трябва да внимавам какво и как го правя, защото има Бог, който накрая въздава всекиму справедливост. Абсолютно никой не трябва да забравя това!!!! / Цветеслава Гълъбова, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.