Гневът на тълпата

Гневът на тъпата

Гневът на тълпата разцепи тишината до паметника на Българските Освободители на булевард „Цар Освободител“!

Все за свободи и за свобода иде реч, но този път е друго ! Друго ще е, защото на суверенна му писна и поиска промяна, а получи пак подмяна като сценаристи и артисти се надпреварват в депутатските листи !

Няма сблъсък на идеи, но пък има сблъсък на интереси, няма ляво и дясно, всичко отдавна е ясно !
Е има и такива дето и те имали ВОЛЯ да са във властта и какво от това !
Народът се произнесе като каза тежките си думи и пак така „и какво от това” та и ние така както техните престъпни синдикати и техните депутати – газят и погазват закони и права, не зачитат волята на суверена, но ще излезем като на ГЕРЕНА !

Часът и мястото са известни, там на площада до паметника на свободата за да си я ОСВОБОДИМ свободата !
А дали сме готови да платим цената ?
27 години чакаме нещо да се случи, е случи се, мястото на сбора се знае и просто трябва да излезем всички, ама всички и да кажем на този политически елит – боклук, че смърди и се не трае!

Слави Трифонов заяви, че ще бъде там и аз ще дойда, този дето пиши този АПЕЛ! Днес ще кажете, че една птичка пролет не прави, но аз ще Ви река един петел цяло село буди! Бъди този ПЕТЕЛ И СПОДЕЛИ ТОЗИ АПЕЛ !

Нека всички хора от страната гласували с бюлетина в ръката на Референдума за промяна да знаят, че ние сега сме по-решени от всякога да изхвърлим боклука от властта сега и завинаги, за вечни времена !

Бъди с нас, почувствай силата, защото това не е живот и не се търпи както е казал Вазов “Стресни се племе закъсняло!Иван Вазов

Живееш ли, мреш ли ти не знаеш.След тебе поколение иде цяло,какво ще му завещаеш?”

Длъжни сме да защитим Отечеството свято и то не заради паметта на загиналите, не и толкова заради страданията на нас днешните, а заради тези на които сме длъжни да завещаем една чиста и свята република на идните !

Loading...

Можем, длъжни сме !

Гневът понякога е сила, а когато се канализира и когато Гневът на тълпата ескалира парламента ще абдикира, пред волята на суверена !

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.