Дейли Мейл: България ще гони британски туристи заради масови измами с претенции за компенсация!

Дейли Мейл: България ще гони британски туристи заради масови измами с претенции за компенсация!
Британците са тотално отрязани от най-евтините туристически пакети за почивка ол инклузив, тъй като на хотелиерите им е писнало от номерата им, пише „Дейли Мейл“

Най вече заради епидемията от фалшиви твърдения, че са се разболели по време на почивката и претенциите за компетенции след това, като по този начин искат ваканцията им не само да им излезе безплатна, но и да получат пари отгоре.

Най-скандалният случай наскоро бе, когато британска двойка обвини хотела си в Крит, че ги е натровил, но хората от хотела се заядоха, заведоха съдебно дело и доказаха, че наглите туристи лъжат.

Сега на англичаните ще им се наложи самите те да платят голяма неустойка на хотела и в момента оревават техните медии, че щели да останат без дом.

Хотелите на най-популярните испански курорти вече са спрели да предлагат ол инклузив на английския пазар, но са го оставили за всички други европейски страни чрез най-големите туроператори „Томпсън“ и „Томас Кук“.

Loading...

Малко по-рано тази седмица „The Mail on Sunday“ съобщи, че повечето турски хотелиери също са отрязали английските туристи и са се пренасочили основно към Германия. Това са направили и повечето им български колеги, пише „Дейли Мейл“.
Източник: blitz.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv