Край свършен е! Европредседателството на България е прекратено.

Край свършен е! Европредседателството на България е прекратено. За първи път в историята на ЕС страна председател на съюза, ще бъде с прекратено председателство и тази страна естествено ще е България.

От Брюксел са наредили на всички си делегати и дипломати в България незабавно да напуснат страната, заради факта, че международният скандал с лъжите на Бойко Борисов влезе в новините на всички големи телевизии в Европа.

Премиерът на България първо излъга, че премиерът на Чехия му е изпратил секретни документи за сделка между две енергийни компания и след като чешкият премиер отрече и откровено нарече премиера на България Бойко Борисов лъжец, медиите в България, които са свързани с властта пуснаха втора новина, че документите били изпратени от зам.-министъра на финансите на Чехия Ондрей Ланда, който е и член на Надзорния съвет на ЧЕЗ.

Документите са били изпратени до съветник от политическия кабинет на премиера Бойко Борисов.

Преди малко зам. министъра на финансите в Чехия отрече да е изпращал каквото и да е в България и заяви, че някой от България наистина му е звънял и го е разпитвал за сделката с ЧЕЗ, но се е представил за журналист и е искал малко материали да му бъдат изпратени по пощата, естествено че не съм изпращал нищо е коментирал Ланда пред чешките медии.

В този момент Бабиш вече е побеснял на нашите политически играчи и е вдигнал телефона директно да се чуе с Туск и Юнкер на които в прав текст им е заявено, че на България премиера си купува енерго дружество и прави международни скандали за да не го разследват.

Бабиш е поискал да се направи разследване срещу България незабавно, както и да се отнеме на мига европредседателството, защото няма как един откровен лъжец и интригант да председателства Европа.

Този човек е за психиатрията и е патологичен лъжец, забърка страната ни в скандал и аз искам международно разследване за неговите далавери. От Брюксел са информирали Бабиш, че незабавно започва изтегляне на всички експерти от България, а до края на седмицата ще ни отнемат и европредседателството, както и ще бъдат спрени и замразени всички плащания към България. / budnaera.com

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.