Ех Слави, Бог да пази България !

Ех Слави, Бог да пази България !
Всички знаем, че на 29.10.2016г. от 18 часа ще се проведе концерт в София на “Орлов мост” !
Всички знаем, че концертът ще бъде безплатен !
Това е Концерт на Слави Трифонов и Куку Бенд на който ще се пее и говори за Референдумът и пряката демокрация, и участието на суверена тоест ние хората в контролът и управлението на страната !
Ще има много песни, много истини и не малка доза патриотизъм !
Ще се говори за демокрацията и как да изхвърлим боклука от властта, но всичко това ще е умерено и ще бъде примесено с не малка доза хумор и смях, с не малка доза забава !

Днес в offnews.bg има публикация, която показва какъв призив е направил Петър Низамов на стената си във Фейсбук.
Публикуваме без редакторска намеса:

ВАЖНО !
До всички граждански патрули и истински българи.
На концерта в София на 29.10.2016г. на Слави Трифонов и след него се очакват организирани нападения от мигранти и бежанци срещу жени , както на Нова година и след това на мизикалните фестивали в Швеция и Германия. Имаме информация, че такива нападения са планирани към групи жени след концерта в околните улички до Орлов мост.
Тъй като знаем, че нашата милиция, няма да опази нашите жени и дъщери по директива от ЕС и ще толерира изнасилвачите .
ЗА ТОВА ! ОРГАНИЗИРАМ АКЦИЯ ПО ОХРАНА НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД ПО ВРЕМЕ И СЛЕД КОНЦЕРТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ В РАЙОНА ОКОЛО ОРЛОВ МОСТ С ЦЕЛ ЗАПАЗВАНЕТО НА ЖИВОТА, ЧЕСТТА И ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ.
Моля всеки истински българин да се включи в мероприятието.
Нали няма да допуснем нашите жени да бъдат изнасилвани по площадите както в Кьолн, Хамбург, Стокхолм, Осло и т.н.
Да живее България Смърт за предателите !!!

Ние от bulnews.info питаме това опит да се дестабилизира страната ли е ?
Или крайно националистични фракции и групировки се опитват да се възползват от хората присъстващи на концерта и от техният емоционален заряд ?
А може и самите националисти да са тези, който играят двойна игра с правителството и така ще дадат повод да се струпа огромен брой униформени в София да има тежка техника и водни оръдия и това да бъде повод хората да се уплашат и да не дойдат на концерта, това да е част от борбата на правителството срещу референдумът ?

В България имаме поговорка: „Един гледа сватба, друг гледа брадва”, а може пък да се целят масови безредици, вандализъм, мародерство или разчистване на лични сметки, знае ли човек кой какво е намислил ?
Дали това не е един естествен начин тази демокрация да бъде използвана за да влезе диктатурата на Бойко Борисов и видяхте какво стана в Украйна и Турция – има прекалено много американски войници и техника у нас !

Бойко раздаде Държавата ни на концесии само и само да му се гарантира оставането на властта и сега може това да бъде поводът неговата хунта узурпирала властта и всички ведомства да затвърди позициите си с едно извънредно военно положение, което никога няма да има край с една военна диктатура с един насилствен режим на управление и така както в Турция да прочисти враговете си !
Патриоти и националисти, който ще пребият някой друг преминаващ случайно мигрант и ето ви повод за масови безредици и днес се вдигат националисти, а утре им отговарят мигрантите с протест и край, България се превръща в гореща точка ! Дали някой не разиграва най-кървавият сценарий ?

Хора, ако това бъде позволено, езикът на омразата ще прелее във всички населени места, насилието и ненавистта ще залеят страната ни !
Хора не бъдете крайни и се пазете от шовинизмът от радикалността !
Лесно може да пламне искрата, но тя може да не донесе надежда за свобода, ами да донесе диктатура и репресии !
Кръвта не се измива с кръв е казано, а мъстта поражда само мъст нищо друго !
Не се подлъгвайте, бъдете Българи и обичайте родината си, но не мразете целият свят и нека Разумът да бъде с вас !

Защото може да стане далеч по-страшно в страната ни !
Бог да пази България!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.