Защо телевизиите мълчат за апартаментите на Цветанов? Корупцията вече лично пространство ли е? Забранено е да се разкрива

Защо телевизиите мълчат за апартаментите на Цветанов? Корупцията вече лично пространство ли е? Забранено е да се разкрива

Журналистът Иван Бакалов написа във фейсук пост, в който изразява учудването си от факта, че медиите сякаш не виждат голям проблем в апартаментния скандал с Цветан Цветанов.

Ето какво написа той:

„Тази партия съм я създал да се бори с корупцията, да се бори с корупцията на комунистите вече столетие“ –

Бойко Борисов по повод скандала с апартаментите. Ми той откровен – ще се бори само с червената корупци, не с тяхната. Нищо, че казва как щели да си понесат последствията.

Впрочем, големите медии не виждат голям проблем в този апартаментен скандал, при който даже законова поправка са приели да облагодетелстват фирмата, която е направила подарък евтини лукс апартаменти на върхушката на ГЕРБ.
Нещо да гърмят телевизии всеки ден, не се чува. Някой да ми каже, ако пропускам.

efekt 2

Вместо това дават думата само на налапалите се да се обясняват. Загрижената за стабилността Цветанка Ризова да задава загрижени въпроси на Цецка,.

А за колата на Десислава Радева, че влязла в затворена улица, бТВ предаваше на живо от мястото на събитието на другия ден, и снимки с дрон пуснаха.

Къде е репортажът от асансьора на Цецо? Снимка с дрон на апартамента? Не нарушава лично пространство, нали още не се е нанесъл? Или корупцията стана вече лично пространство, забранено е да се разкрива. / bultimes.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.