Иван Бакалов: Борисов е превърнал в заложник цялото общество

Иван Бакалов: Борисов е превърнал в заложник цялото общество
Борисов е превърнал в заложник цялото общество, включително собствените си привърженици и партийни велможи.

Валят скандални снимки, записи, обвинения, че са му давали подкупи.

Неговите отговори са ту едно, ту друго.

Ами на ПКП да не би да й е приятно, че трябва да се прави все едно нищо не се е случило. Според Борисов било монтаж, пък не било, пък актьорът Ненчо бил най-добър. Пък за всеки случай събра партийците зад гърба си да държи реч, и цалуна другарката ПКП пред строя, да се види, че са в непоклатим строй. Да, ама се клатят с всичка сила. Само в неговата глава няма проблем.

То нямаше нужда от две експертизи на записа – тоя глас ни го набиват вече 15 години медиите. И тези сюжети и тези изрази в записите не може да ги измисли и най-добрият сценарист.

И докато всички чакат отговори, Борисов се прави, че нищо не се е случило. Мълча, мълча, сега изтърси, че една госпожа от окръжението на Радев „го сготвила“ със снимките. Сигурно ще каже и коя е и сигурно няма да е тя.

Лъжите му нямат край, една след друга, отрича нещо, което е казал ден или месец по-рано. И медиите също се държат все едно нищо не се е случило. Всички сме заложници, гледаме някакво просташко вулгарно представление, от което не ни пускат да излезем.

Иван Бакалов, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.