Извинявай, Цвети, ама не ти вярвам!

Извинявай, Цвети, ама не ти вярвам!
Световната ни шампионка по художествена гимнастика Цвети Стоянова, която разтърси България с личната си драма, май напоследък се превръща в евтина сензация, консумирана от всевъзможни лешоядстващи медии.

Не че самият акт – да полетиш от шестия етаж, не е своеобразен ексхибиционизъм и вик за помощ, знак за безнадеждност, пише Добромир Ковачев в Ретро.бг

Но проблемът на това златно момиче май остава да виси като дамоклев меч над главата му. И се чудя как никой не разчита тези послания, а само ги консумира и се диви в телешки възторг на изцепките му.

Да се появиш жива в „Арена Армеец“ – окей, радваш обичащата те публика.

Да си показваш гаджето – окей, страстна любов е. Ама нещата май излизат от контрол и клонят към извратена маниакалност да си в лъча на прожектора.

Само така мога да си обясня защо Цвети публикува в профила си в „Инстаграм“ рентгенова снимка на гръбнака си барабар с всичките имплантирани пластини и железа.

Лъсна гола и с бурка в Дубай, пуска си снимки, гримирана и облечена като фолкдива.

Иска да ни внуши колко е добре и щастлива. Извинявай, Цвети, ама не ти вярвам. Иначе си права, като казваш, че не трябва да ти пука от никого и нищо. Защото само лудите живеят.

bulpress tv
Loading...

Само те истински летят! Дано съм лош пророк, но ме е страх, че пак може да прескочиш бариерата. Защото много хора те гледат, но май не те виждат.
Копирано от: zarata.info

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.