Ирен Кривошиева ридае: Няма да забравя Стефан. Неговото копие – синът ни Владко, е пред очите ми

Ирен Кривошиева ридае: Няма да забравя Стефан. Неговото копие – синът ни Владко, е пред очите ми
Актрисата Ирен Кривошиева, която е майка на единствения син на Стефан Данаилов – Владимир, понася изключително тежко кончината на големия актьор.

Данаилов почина на 76 години след продължително и тежко боледуване.

„Моля се за душата му. Той си отиде и ние тук, които сме останали, според мен трябва да си направим равносметка на това, как сме се отнесли с този човек.

Това е нашата задача в тези 40 дни, в които душата му е при нас…, да се помолим за неговия лек път”, изплака болката си пред ПИК Кривошиева.

На въпрос какъв ще остане в спомените и Стефан Данаилов, Ирен отговори през сълзи:

„Какъв да остане… Аз имам същия при мен цял живот, той седи пред очите ми… моят Владко /ридае неутешимо/. Как няма да остане… Пред очите ми е. Стефан не само е останал, ами до мен има чисто негово копие…”.

efekt 2

„Просто няма да забравя Стефан. Не знам как да го запомня, защото няма да го забравя”, изплака тя.

Синът на актьора – Владимир Данаилов, който живее в Щатите, си идва от Америка в неделя. Владко, когото Ламбо наричаше „моето момче”, последно бе в София в края на октомври, разтревожен за състоянието на баща си, който бе в реанимацията на Военна болница.

Поклонението пред Стефан Данаилов е на 2 декември в Народния театър. / Ретро

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.