Кой стопанисва резиденцията на Бай Тошо?

Кой стопанисва резиденцията на Бай Тошо?Кой стопанисва резиденцията на Бай Тошо на Витоша?

Каква е съдбата на бившите резиденции на Тодор Живков кои са новите им собственици след промените и те инвестират в имотите?

В края на януари спецпрокурори и полицаи нахлуха в офиси на Васил Божков в центъра на София. Както и в имот в парк Витоша, известен като бившата резиденция на Тодор Живков „Аглика“.

От МВР разпространиха кадри от вътрешните помещения, от които се вижда, че автентичността на сградата е запазена.

Години по-назад, по време на приватизацията, имението е продадено на фирма, свързвана тогава с убития впоследствие банкер Емил Кюлев, разказва бившият директор на на Природен парк Витоша Тома Белев.

През 2015 г. агенция за недвижими имоти търси активно нов собственик. В обявите в интернет имението се описва като „една от най-добре пазените тайни на Витоша“.

Във вилата се помещават един голям апартамент и осем по-малки, огромна приемна, киносалон, трапезария, две кухни, фитнес, сауна, леден басейн, собствен водоизточник и дори бомбоубежище. Може да бъдете собственик на този уникален имот срещу 2 700 000 евро, или 1100 евро на кв. метър. / btvnovinite.bg

Винаги е имало приемственост при елитите било то икономически, политически или мутренски те имотите и парите са се предавали в тези среди, но никой не ги е занесъл на онзи свят само са се ползвали от този или онзи като така е било и така и ще бъде!

Бай Тошо се е ползвал с облагите на властта, но днешните са далеч по-алчни, днешните живеят на скорост, защото в мафията никой не живее дълго, никой като винаги има други, които искат да заемат мястото ти.

Винаги има такива, който се стремят към абсолютна власт – Диктатура и винаги ще има такива, които ще се борят срещу това.

За съжаление тези процеси у нас се диктуват отвън, а не отвътре и всяка Диктатура се събаря отвътре. Бай Тошо не занесе нищо на онзи свят, но остави много след себе си!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.