Крайно време е зомбираните да започнат да се събуждат и да…

Крайно време е зомбираните да започнат да се събуждат и да...

Димитър Байрактаров За пореден път ще трябва да обяснявам на нЕкои зомбирани люде, че ако очакват Русия да фалира, ще има дълго да чакат и най-вероятно няма да дочакат този ден.

Неистините, които втълпяват пропагандните медии нямат нищо общо с действителността, а тя е, че уж малката и фалиралата икономика на Русия е напът да предизвика световен глад с нечувани размери!

Крайно време е зомбираните да започнат да се събуждат и да излизат от дълбокия си сън и да приемат действителността такава, каквато е! Чакат ни тежки времена, които са плод на жаждата на Запада за световно господство, което както се вижда не може да се случи. Ясно е, че Запада е прекалил с надценяването си, а политиката на използване на чужд евтин труд и ресурси, сега се обръща срещу самия него! Най-тъжното е, че истинските виновници за кризата, в която тласнаха света отново ще останат ненаказани, а сметката както винаги ще бъде платена от обикновения човек!

Димитър Байрактаров Ситуацията в Украйна е следната: всеки ден Зелеснки прави някакви изявления, на които дори той и пропагандните медии не вярват. В същото време Западните му съюзници умело чистят счетоводно загубите си и превръщат украинците в пожизнени длъжници! Схемата е ясна! Обещават и обявяват чрез пропагандните медии, че дават 40 милиарда долара заем на Украйна, а в реалност дават само 5-6 милиарда, но Украйна ще връща 40 милиарда плюс лихвите! Както се казва нЕкои люде яко богатеят, а дали и Зеленски не е между тях, някой ден ще разберем. Резултатът е, че Украйна е финансово заробена!

В същото време Русия изнася пореден урок по финанси и кредит на Запада. Руската рубла бележи рекорден курс и е на път да се превърне в най-търсената валута. Западните фирми откриват сметки в рубли в Газпромбанк и продължават през глава да купуват руски газ и петрол!

Добър ден. Само про100 Киро чака някакви корабчета с газ от дЕдо си Бай Дън на неизвестна за никого цена и продължава да не вдява какво се случва! Но и той като Зеленски продължава с бързи темпове да товари с нови дългове България!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.