Красимир Янков поиска оставката на председателя на правната комисия Данаил Кирилов

Красимир Янков

След като в парламента бяха внесени вторите поправки на влезлия в началото на тази година така наречен Антикорупционен закон, с които се удължава срока за подаване на декларации за конфликт на интереси до 8 юни от трибуната на парламента Красимир Янков поиска оставката на председателя на правната комисия в парламента Данаил Кирилов.

Искането за промяна е на депутати от парламентарните групи на ГЕРБ, “Обединени патриоти” и ДПС.
Според социалиста тази поредна промяна, след направената промяна в закона на 23 февруари, когато се удължи до 2019 година срока общинските съветници да подадат декларации за несъвместимост показва некомпетентност, като за това трябва да се носи отговорност.

Ние от bulnews публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.