Лъсна истината за нелепия инцидент в София, който побърка социалните мрежи

Лъсна истината за нелепия инцидент в София, който побърка социалните мрежи
Касиерът на блока, намиращ се на ул. „Христо Смирненски“ 64 в столичния квартал „Лозенец“, е заподозрян, че е избутал с беемвето си джипа, който полетя от 2-метров паркинг и се разби на тротоара

Както БЛИЦ писа нелепият инцидент стана в събота около 6:50 сутринта, а виновният шофьор избяга. За броени часове снимката на падналия на предницата си джип взриви социалните мрежи, като повечето потребители се чудеха какво е довело до инцидента.

В събота сутринта част от живеещите в квартала били събудени от силен трясък. Съседка видяла как тъмносивото беемве на компютърния специалист Йосиф, който е и касиер на блока и живее на шестия етаж, се забило с предницата си в задната част на джипа „Хюндай Санта Фе“ на комшията от първия етаж.

Миг по-късно всъдеходът се обърнал на тротоара. При сблъсъка били закачени още две коли, паркирани до хюндая. Вместо шофьорът да спре и да огледа щетите, дал газ на заден, потрошил бариерата за паркинга, която се вдига с чип и изчезнал. Автомобилът бил открит малко по-късно, изоставен на улица „Борова гора“, в района на площад Журналист“, недалеч от мястото на инцидента.

Колата била потрошена и отпред, и отзад, а от водача нямало и следа. Беемвето е собственост на Йосиф, чиято книжка ще бъде отнета за напускане на местопроизшествието, съобщиха разследващи от МВР, цитирани от „Телеграф“. Основната версия на полицията е, че джигитът е бил пиян или дрогиран, поради което не е останал на мястото.

Практиката при подобни инциденти с бягство е да се води после друг шофьор, който да поеме вината и актовете, а на пияния да му се размине. Предстои да се изяснява дали сегашният случай е бил такъв. Изхвърленият джип е собственост на уважавания професор архитект Йордан Радев.

efekt 2

Той никога не е имал конфликт с ай ти специалиста, който живеещите от входа описват като интелигентен и приятен човек, с когото не е имало проблем. След мелето предната броня на останала пред блока, а вчера беше изхвърлена в един от контейнерите боклук. Версията, че мелето е станало след спор за паркомясто е категорично отхвърлена. Живеещите в блока разказаха, че повечето хора имали гаражи.

След поставянето на бариерата с чип само те имали достъп до местата край кооперацията. Професор Радев винаги оставял хюндая си на мястото, откъдето полетял и никой нямал претенции.

Колата му има „Каско“, което се очаква да покрие щетите. „Случаят е приключен, има протоколи от МВР, не се занимавайте, защото няма свидетел, който да посочи, че този, който е собственик на беемвето, го е карал“, каза домоуправителят на блока.
Източник: blitz.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.