Мая Манолова всеки миг, всеки час тя е сред нас!

Мая Манолова всеки миг, всеки час тя е сред нас!
Слави и Мая с огромен рейтинг!

Слави Трифонов и Мая Манолова са с огромен рейтинг в момента и това подават като сигнал от Алфа Рисърч.

Този рейтинг е основан на всеотдайната работа на Манолова като тя всеки ден е от град в град, тя всяка вечер пътува от град към град, по села и махали по площади и събития Манолова е сред хората и разговаря с тях и ги пита как живеят и от какво имат нужда по места.

Със своят екип от „Изправи се.БГ“ тя пресира регионалните власти заедно със свободните медии дават гласност на проблемите и така се показват истинските проблеми, показват се истинските имена на виновниците и им се търси сметка! Именно затова на Мая Манолова рейтингът расте, защото всеки миг всеки час тя сред нас.

Свидетели сме как властта и администрацията нехаят и се крият от житейските несгоди породени на населението именно от тях.

Затова и хора като Мая Манолова са така ценни за обществото, защото малцина са тези, който ще изоставят личното за да работят за благото на другите, за общото благо.

efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.