Мая Манолова: Управлението на София е задкулисно, обрасло в корупция

Мая Манолова: Управлението на София е задкулисно, обрасло в корупция
Кандидатът за кмет на София Мая Манолова обяви току що в „Здравей, България” по Нова Тв, че хора, които са искали да влязат в нейния екип, са оттеглили подкрепата си заради натиск от властта.

„Властта заплашва тези, които искат да са в екипа ми.

Знаете какво се случи с медицинската сестра Мая Илиева. Същото стана и с Армен Назарян, един смел, достоен и емблематичен човек. Той афишира подкрепата си към мен, а после я оттегли.”, заяви Манолова.

„В момента управлението на София не е дясно, а задкулисно, обрасло в корупция. Ако спечеля, искам да управлявам в интерес на гражданите и гражданите да управляват града.

Промяната тръгва от София, ако София покаже отново, че може да промени модела на управлението, който е мултиплициран в цялата държава, това ще доведе до промяна.

Искам София да се превърне в чист и зелен град, да се управлява умно. Да има детска градина за всяко дете, да има тротоари в града, кварталите да имат спортни зали и културни центрове…”, каза още Манолова. / Bulpress BG

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.