Наш баш майстор съсипа италианци, защото не му плащали! Отмъсти си по брутален начин

Наш баш майстор съсипа италианци, защото не му плащали! Отмъсти си по брутален начин
Нашенски баш майстор отмъсти на италиански шефове, като съсипа апартамента, който му възложили да ремонтира, и дори специално му купили самолетни билети от България

Случката, наподобяваща сюжета на великия български филм „Баш майсторът“ и особено сцената, в която героят на незабравимия Кирил Господинов, недоволен от заплащането, запушва със стара шапка комина на вдигнатата от него вила, се разиграла в град Биела, западно от Милано.

Българинът, вбесен от отказа на собствениците да му платят некачествения според тях ремонт на апартамент, запушил със силиконова пяна канализацията, пише „Телеграф“.

Нашенецът бил нает преди месец от двама приятели да обнови жилището на единия. Видели в интернет как работи, харесали го, повярвали му, спазарили се и дори му изпратили самолетен билет София – Милано. Когато майсторът българин пристигнал той огледал апартамента и представил на домакините дълъг списък с нужните му материали, Италианците похарчили 10 000 евро, за да набавят всичко необходимо за ремонта, след което 40-годишният зидар запретнал ръкави.

Не минало обаче много време и чорбаджиите видели, че нашенецът не изпълнява това, което те са му поискали и протвква необосновано ремонта.

Накрая решили да се откажат от него и го уведомили, че го уволняват. Тогава българинът пожелал да му платят извършената до момента работя и да му купят обратен билет до София, но получил категоричен отказ. Това го вбесило, грабнал кирка и помлля всичко свършено до момента, после унищожил електрическата инсталация и накрая напълнил със самовтвърдяваща се пяна канализацията и водопровода.

За капак нашенецът откраднал закупените строителни материали, от които била използвана съвсем малка част. Разочарованите италианци веднага се оплакали в полицията и се очаква още тази седмица българският баш майстор да бъде даден под съд за умишлено рушене на частна собственост и за кражба.

Loading...

Ако бъде признат за виновен, то той може да бъде осъден на две години затвор, както и да заплати всички причинени щети. Според дежурния служител в полицейското управление на Биела нашенецът в момента е на свобода и може да бъде задържан само след прокурорско постановление.
Източник: blitz.bg

bulpress tv

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.