Николай Марков: Предпоставките за излизане на България от ЕС и НАТО са вече налице!

Николай Марков: Предпоставките за излизане на България от ЕС и НАТО са вече налице!Предпоставките за излизане на България от ЕС и НАТО са вече налице!

Който твърди обратното е слепец.

Заслуга за достигането до тази стратегическа граница има на първо място трайно неадекватното поведение на европейските политически лидери относно ситуацията в страната, следвани от бездействието на редица оперативни и контролни органи на ЕС, както и конкретни лица от веригата на европейската бюрокрация, които чрез влизане в мрежите на българската мафия бяха тежко корумпирани.

Не на последно място вина имат и редица организации, които под предлог, че са гаранти на демокрацията, всъщност са част от не една организирана престъпна група в страната. Така неусетно стигнахме до ръба!

Оттук нататък ни предстои скок в нищото, гражданска война/диктатура/ или тотална икономическа криза!!! Такова е реалното състояние на икономиката и резултатите от трайно установената и безнаказана политическа престъпност. Поредна национална катастрофа!

Изходът е само един – обявяване на груба и безпрецедентна за България война на мафията, нулева толерантност към регресивните сили от нейния организъм и наказателно преследване до присъда за виновните за поредната национална катастрофа. Нищо друго.

Мислете господа, очаквам държавническо решение.

Полк. Николай Марков, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.