Обвинението срещу Елена Йончева е синята лампичка, която Борисов светва!

Обвинението срещу Елена Йончева е синята лампичка, която Борисов светва!
БСП не е в реанимацията и няма нищо драматично във вътрешнопартиен план.

Корнелия Нинова няма алтернатива и това го знаят много добре, дори и от вътрешната опозиция в партията.

Някои социологически агенции даже показват данни, че БСП вече води на ГЕРБ. Едва ли опозицията ще атакува на конгреса, защото знае, че няма да успее. На конгреса няма да се разглежда темата за водач на листата за евроизборите.

Това каза в сутрешния блок на БТВ Антон Кутев, който коментира предстоящото в събота заседание на 49-ия конгрес на партията и темата за повдигнатото обвинение за пране на пари на Елена Йончева.

„Атаката срещу Елена Йончева е политическа. Аз съм убеден в това. Факт е, че тази атака ще ѝ попречи да води листата за евроизборите. Факт е, че тя осъди Бойко Борисов и това според мен също допринася за тази атака. Според мен в доводите на прокуротурата няма никакви престъпни основания. Аз не знам как спят тия прокурори. Думата прокурор стана мръсна. това е политическа игра. Най-сериозният въпрос е защо прокуратурата провежда тази игра.

Това според мен е синята лампичка, която Бойко Борисов каза, че ще им праща и светва. Когато Борисов се изказва, той лъже по два пъти. Не се притеснявам от думите си. Нека заведе дело срещу мен. думите му за синята лампа означават – внимавайте, че ще има арестувани.

Сигурно ги е предупредил и да не крадат, но това предупреждение трябваше да бъде направено преди 10 години. За тези десет години имаше в неговия кръг Паши, Султани, Суджуци, какви ли не и никой не им каза да не крадат“, обяви депутатът от БСП.

„Бойко Борисов е нарцис и не може да преживее, че президентът Румен Радев има по-висок рейтинг и доверие от него. Ние не сме срещу F-16, а срещу потъпкването на закоността и правилата“, каза още Антон Кутев.

Loading...

Източник: Епиценър.бг

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.