Отворено писмо до всички медии

Отворено писмо до всички медии Отворено писмо до всички медии

Скъпи колеги, обръщаме се към Вас със следната молба!
Молим Ви най-учтиво да споделите една информация, която касае свободата на словото у нас!

Международният Журналист Борис Анзов бе цензуриран след като профилът му във Фейсбук е блокиран !
Скъпи колеги, приятели и журналисти, молим Ви да споделите тази новина в знак на съпричастност към Борис и делото му към всички нас !Отворено писмо до всички медии Скъпи колеги, обръщаме се към Вас със следната молба! Молим Ви най-учтиво да споделите една информация, която касае свободата на словото у нас! Международният Журналист Борис Анзов бе цензуриран след като профилът му във Фейсбук е блокиран ! Скъпи колеги, приятели и журналисти, молим Ви да споделите тази новина в знак на съпричастност към Борис и делото му към всички нас ! Свободата на Словото не трябва да бъде погазвана и всеки от нас трябва да изпълнява своят журналистически дълг да информира обществото ! Истината трябва да бъде казана, защото тя има право да бъде чута ! За съжаление истината в момента е тази, която устройва правителството ни ! Но истината може да бъде само една, а другото е интерпретация и гледна точка ! Да спасим истината, да спасим нас самите ! Колеги, да се опълчим срещу цензурата, защото по-страшното от нея е самата автоцензура ! Да кажем всички, че заставаме зад Борис Анзов и го подкрепяме като колега! <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/WKqmAwvwnHI" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe> С почит и уважение информационна агенция булпресс!

Свободата на Словото не трябва да бъде погазвана и всеки от нас трябва да изпълнява своят журналистически дълг да информира обществото !

Истината трябва да бъде казана, защото тя има право да бъде чута ! За съжаление истината в момента е тази, която устройва правителството ни !
Но истината може да бъде само една, а другото е интерпретация и гледна точка !

Да спасим истината, да спасим нас самите !
Колеги, да се опълчим срещу цензурата, защото по-страшното от нея е самата автоцензура !

Да кажем всички, че заставаме зад Борис Анзов и го подкрепяме като колега!

С почит и уважение информационна агенция булпресс!

Екипът на Bulnews.info Ви моли да споделите със сайта си и да бъдете съпричастни!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.