Пловдивчанка преживяла истински ужас! Лекари действали като първокурсници, отказали да пренесат баща й в линейката

Пловдивчанка преживяла истински ужас! Лекари действали като първокурсници, отказали да пренесат баща й в линейката

Истински ужас преживява пловдивчанка в опита си да помогне на баща си.

Драмата се разиграва в четвъртък сутринта – баща й е диабетик и получава хипогликемичен шок, младата жена не знае какво да прави и веднага звъни на Бърза помощ, предаде trafficnews.bg.

Подава сигнала в 8.55, а дежурният диспечер й съобщава, че изпраща линейка. Такава обаче не идва и жената започва да звъни още 6 – 7 пъти. Двайсет минути след първото обаждане медиците пристигат пред дома им.

„Лекарката в линейката бе напълно неподготвена, груба и нагла. Петнайсет минути не можеше да сложи абокат на ръката на баща ми. След като най-накрая го сложи, заяви, че лекарството е влязло под кожата, а не във вената и няма да има действие, затова трябва да се отиде до болницата. Накрая шофьорът се обърна към мен и ми се развика да търся мъже, които да пренесат баща ми до линейката. Просто съм бясна от некомпетентност и наглост”, възмущава се момичето.

Публикуваме сигнала на нашата читателка, защото това не е първият случай на подобно отношение, за което да ни пишат пловдивчани.

Ще оставим размислите за Хипократовата клетва на хората в бели престилки, а тези за професионализма на конкретния екип – на шефовете на Бърза помощ.

Loading...

Източник: blitz.bg/

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.