Покъртително! Ето какво се е случило с Райчо, открит мъртъв без очи и скули

Покъртително! Ето какво се е случило с Райчо, открит мъртъв без очи и скули

Мишки са изяли очите и скулите на 72-годишния Райчо от Приморско, който вчера бе открит в дома си обезобразен, заяви осведомено лице, цитирано от „Флагман“. 

Пенсионерът е починал в леглото си преди три дни, той обаче е бил самотник, нямал е много приятели и едва в неделя съседи са установили, че нещо се е случило с него.

Гледката е била отвратителна. Райчо водил скотски живот, след като преди години се споминала жена му, а преди време починала и дъщеря му.

Домът му станал развъдник за мишки, които след смъртта му го нападнали и заръфали скулите и очите. Трупът му е откаран в моргата, предстои да бъде погребан.

„Починал е от естествена смърт, намерен е няколко дни по-късно и заради това са го нахапали мишките. Райчо беше много скромен човек, добряк и с усмивка поздравяваше всички“, разказа кметът на Китен Катя Вълчева, която успокои местното население подчертавайки, че няма мистерия в случая, нито убийство.
Източник: blitz.bg

efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.