Полк. Николай Марков: Всички срещу престъпната политическа мафия – това е правилният и верен път

Полк. Николай Марков: Всички срещу престъпната политическа мафия – това е правилният и верен път

Обръщам се към всички полицаи и военни на служба!

Крайно време е да осъзнае всеки един от вас, колеги, отговорността си пред закона, а не пред потъналите в корупция и всякаква друга престъпна дейност политици, магистрати и олигарси.

Всички тези лица трябва да бъдат арестувани и изправени пред справедлив съд, за да види цяла Европа какво е истинското лице на мафията у нас и какво направи европейското политическо лицемерие.

Конституцията и законите в България имат смисъл, ако защитават граждански права, а не партийни такива.

Законът е меч срещу престъпниците, не срещу лоялните, протестиращи срещу беззаконията граждани.

Гражданите плащат данъци за вашите заплати и те са жертвите на разюзданата полтико-олигархична престъпност, която е техен ежедневен и дългогодишен палач.

Политиците имат интерес да настройват всеки срещу всеки в трудни времена. Никой не трябва да се поддава на подобни техни схеми и е длъжен да помисли сам как може да бъде полезен за общото благо – обезглавяване на мафията.

Никой гражданин не бива да застава срещу своя съгражданин, заради политически или идеологически убеждения. Това е капан! Всички срещу престъпната политическа мафия – това е правилният и верен път.

ББ и неговата компания олигарси са престъпници! Това го знаят всички полицаи, военни, лекари, магистрати и прочее длъжностни лица.

Срещу престъпници се действа с крути мерки и безпардонна сила, защото всичко останало се нарича безсилие.

Всеки от нас е длъжен да осъзнае това, в противен случай ще бъдем прегазени за пореден път и ще загинат милиони невинни жертви – наши близки.

Смърт на политическо-олигархичната мафия! Незабавна смърт.

Полк. Николай Марков, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.