ПОХВАЛНО! Малкия юнак Даниел спечели 1-во място в Италия с народната песен Хайде Калино!

ПОХВАЛНО! Малкия юнак Даниел спечели 1-во място в Италия с народната песен Хайде Калино! Любимеца на хиляди българи – чаровния юнак Даниел отново ни зарадва с изявите си

Този път Дани се прочу на международната сцена, като спечели 1-вото място в международен конкурс.

Хубавата новина получихме от майката на момчето на фейсбук страницата Аз Обичам България.

Когато малкия юнак запя прекрасната българска фолклорна песен Хайде Калино, всички присъстващи, гости и журито на събитието останаха без думи от гласа на талантливото дете.

С голяма смелост и хъс това 3 годишно дете излезе и доказа, че България ражда уникални таланти, които с помощта на родолюбивите си родители могат да покоряват върхове и печелят медали и конкурси.

Чуйте и се насладете на българската народна песен Хайде Калино, изпята прекрасно от едно гордо българче. Неговото поведение на сцената може само да е за пример! Голямо БРАВО!

С пожелания да радва нас, родители си и всички българи още много години, да покорява още по-големи върхове и конкурси!

Източник: opoznaybulgaria.com

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.