Проф. Иво Христов: Явно нямаш право на позиция, освен ако не викаш силно „Слава на Украйна“

Проф. Иво Христов: Явно нямаш право на позиция, освен ако не викаш силно „Слава на Украйна“ Никога не съм посещавал Крим и това може лесно да се докаже.

За разлика от доц. Вацев и Ваня Добрева, където посещението им в Крим е поводът, при мен явно са търсили нещо формално, за да ме вкарат в списъка на „Миротворец“.

Това заяви в интервю социологът проф. Иво Христов в коментар за попадането му в списъка за лица, посочени за ликвидиране, на украинската организация „Миротворец“.

По думите му е ясно, че е попаднал там заради убежденията си, но тъй като това не е достатъчно, е измислено и посещение от негова страна в Крим .

„Явно ситуацията в момента е такава, че нямаш право на мнение и на позиции, освен ако не викаш силно „Слава на Украйна“.

Всяка различна позиция, мнение или гледна точка те превръща веднага в путинофил и агент на Русия и враг на Украйна“, допълни още проф. Иво Христов.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.