Психолозите са в шок! Колкото повече евроатлантическите ценности навлизат в България, толкова повече се увеличава процентът на

Психолозите са в шок! Колкото повече евроатлантическите ценности навлизат в България, толкова повече се увеличава процентът на

Психолозите са в шок! Колкото повече евроатлантическите ценности навлизат в България, толкова повече се увеличава процентът на русофилите.

Колкото повече привилегии се дават на ЛГБТ, толкова по-консервативни стават българите.

Колкото повече ни убеждават, че украинците с джиповете са клети бежанци, толкова повече споменаваме майките им. Колкото повече ни убеждават в правотата на Зеленски и н….те на Азов, толкова повече се увеличават надяващите се Путин да ги завре където слънцето не свети.

По-голямата част от човечеството има базови инстинкти за самосъхранение. И когато започнат да го убеждават, че няма нищо опасно в бомби с обеднен уран, става скептично.

Когато започнат да го убеждават, че САЩ имат интереси в другия край на планетата, започват да се чудят. Когато в името на свободата на словото арестуват, блокират и мачкат, си задава въпроси. И когато вижда палач, който го унищожава, е склонно на неистова съпротива.

Затова нещата са с предизвестен край. САЩ са тумор, който разнася метастази. И скалпелът трябва да е докрай!

Елена Гунчева-Гривова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.