Работници пребиват и блудстват с шефа си заради неплатени заплати

Преди дни работници от фирма за дърводобив отишли в офиса на фирмата за да получат своите заплати.

Шефа им отсича,че пари няма и заплати ще получат по-нататък,когато има.

Злощастната случка става в провинциален руски град,пишат руски електронни издания.

След кратка разправия,служителите на въпросната фирма ,отишли в квартална кръчма да изпият по питие и да се успокоят от таящият се в тях гняв.

След около два часа,изпили солидно количество алкохол,решават да отидат отново и да искат заработените от тях пари.

Пристигайки отново в офиса,заварват шефа си с млада девойка да се кикотят и пият кафе.Побеснелите и солидно почерпени служители ,започват да псуват и заплашват на висок тон.Девойката която става неволен свидетел на случката започва да пищи и бива заключена от тях в тоалетната.

efekt 2

По нейни думи в офиса се чували тъпи удари,писъци и крясъци,а след около 5 минути тишина и приглушени стонове.За късмет мобилният телефон бил в нея.Веднага звъннала и повикала силите на реда.

Пристигналите на място полицаи,заварили злощастния бизнесмен окървавен с разкъсани дрехи и свален панталон.

Руската полиция е заловила и задържала извършителите в квартална кръчма,къде продължили да пият и да се хвалят с извършеното от тях. / senzacia-bg.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.