Разложен труп без самоличност се озова в автомобил на оживен паркинг

Труп на мъж с неустановена самоличност е открит в столичния квартал "Левски". Сигнал за зловещата находка, открита миналата седмица, е подал мъж живеещ в района, научи Glas.bg.

Разложеното тяло е открито в лек автомобил "Мазда", паркиран пред жилищен блок. Собственичката на колата твърди, че не познава мъжа и не знае как неговото тяло се е озовало в личния ѝ автомобил. По случая е разпитан и мъжа, подал сигнал на телефон 112, който също твърди, че не разпознава тялото.

Мистерията се задълбочава още повече, когато служителите на реда не откриват документите за самоличност на починалото лице.

Поради напредналия стадий на разложение трупът не може да бъде идентифициран. Не е възможно да се определи възрастта на починалия, както и цветът на кожата му.

Той бил облечен с тъмен пуловер и черно долнище, разказват очевидци за Glas.bg.

Източник: Факти.БГ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.