Реформата в образованието не цели да образова, а да прикрие неграмотността!

Реформата в образованието не цели да образова, а да прикрие неграмотността! Да, с отпадане на двата модула, където в първия можеше да получиш определен брой точки, а втория ти даваше шанс за езикова и математическа гимназия приключи!

Сега с единен изпит по-слабите ученици ще получат повече точки и ще “имат шанса да покажат повече знания” и да скрият импотентността на образователната ни система!

Децата, които наистина знаят ще бъдат ощетени, за да може Министерство на образованието да отчете успешна реформа!

И не само, ами и при липсата на двата модула вече никой няма да знае реална ли е оценката му.

Знаещите деца няма да останат тук! След като държавата цака по този начин, значи тя не държи да има можещи и знаещи, а да прикрие общата неграмотност, но тя лъсва при търсенето на работа!

Ужасена съм от това, че работодателите не възразяват срещу подобни реформи, които целят да прикрият невъзможността на образователната ни система да изважда образовани хора!

Трагедията ще настъпи и в университетите, които вече приемат хора, които не могат да си напишат трите имена правилно.Тези хора завършват и после ще строят мостове, ще лекуват пациенти и ще образоват деца!

Държава, която не се стреми да има образовани граждани няма бъдеще! / forumat-bg.com

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.