Родителите на брутално изнасилената 16-годишна в Мездра с потресаващ разказ

Родителите на 16–годишно момиче, изнасилено по жесток начин от 22–годишен мъж, разказаха пред „Здравей, България“ и Нова телевизия за ужаса, който е изживяла и изживява дъщеря им.

Инцидентът е станал след като момчето е изнудвало 3 месеца момичето. За да приключи всичко, то е отишло при него. Но вместо всичко да приключи, ужасът е започнал.

Момичето е било душено, бито и зверски насилвано. Наложило се е то да бъде шито, защото е кървяло обилно.

Днес девойката е в изключително тежко психическо състояние, а родителите са много притеснени от всичко.

Изнасилената девойка признава, че я е било страх и срам да бъдат показани нейни стари снимки и затова е мислела, че ако отиде при изнудвача си, всичко ще приключи.

Родителите споделят, че са изчели заплахите и не могат да повярват в какъв ужас е живяло детето им и как е успяло до момента да се справи психически.

Бруталното деяние е станало навръх един от най-светлите ни празници – 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Междувременно изтекоха снимки на 22-годишното момче, което е обвинено за жестокото деяние. Името му е Венцислав Йоханов още на следващия ден е бил приведен в следствения арест във Враца.

Източник: Факти.БГ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.