Румен Петков: Момичетата, които са снимали Бойко Борисов, могат да грабнат „Пулицър”

Смразяващо са тълкуванията, които слушаме, защото ние виждаме, в спалнята на премиера, в която без човек да се напъва, може да види, че има милион евра.

Гледам, загрижени анализатори, които не питат откъде са парите, не питат откъде са кюлчетата злато, не питат защо нашите служби не разследват откъде са дошли, защото е световна практика купюри от 500 евро да се следят като движение, световна практика е златните кюлчета да се следят като движение.

Нашите анализатори, включително институциите не се безпокоят за парите, а се безпокоят, че премиерът е Баце Нанг.

Така Румен Петков започна коментара си за снимките с Бойко Борисов в Телевизия 7/8.

Момичетата, които са направили документите, могат да грабнат „Пулицър”. Да, момичета са направили документите. Аз нямам никакви съмнения в ориентацията на министър-председателя. За да има възможност някой да го снима, той трябва да е изгонил момчетата. Изключвам да е човек от службите, това са хора, които са форматирани да служат на държавата. За него животът на обекта е по-важен от неговия личен живот, той няма друго възпитание. Сегашното посегателство върху НСО е поредния изблик на безсилие и раздробяване на служби, от които нищо няма да последва., допълни Румен Петков.

Източник: Petel.bg

Източник: Bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.